TebMobile Video Reviews & tips and tricks you should know

TEB MOBILE - Të gjitha shërbimet në një vend.

Të gjitha shërbimet në një vend. Shkarko aplikacionin #TebMobile në: https://goo.gl/BcXc2m (Android) https://goo.gl/8G3F2A (iOS) Kryeni pagesat përmes TEB Mobile dhe E-Banking, si dhe...


SOT - Aplikacioni "Hello" prin top-listat ne App store, 09 05 2016

SOT - Aplikacioni "Hello" prin top-listat ne App store, 09 05 2016.


RAPORTO MBETURINA - TRASHOUT - HARTA DIXHITALE E MBETURINAVE

Vetëm 10 hapa të thjeshtë për të ndjekur mjaftojnë për tu bëre pjesë aktive e këtij aksioni mbarë kombëtar: 1. Bëhu Vullnetar 2. Shkarkoni aplikacionin TrashOut falas (Android,...


COMMENT INSTALER LA BEST APPLICATION IPTV

https://www.mediafire.com/?w8lfwrw38hgmw7h.


Master/ Factory Reset of Android Tablet PC

In this video we have shown an easy method using which you can master/factory/hard reset your Android Tablet PC. We have used Karbonn A34 Tablet PC for this demo. Follow these steps to master...


Hard reset/ factory wipe Touchmate PortoTab tablet

Hard reset the Touchmate PortoTab Android tablet by following method http://mytabletguru.com/differnt-hard-reset-factory-wipe-methods-for-tablet-pc/ 1. Switch off the Touchmate tab. 2. Now...


  • send link to app